ACEST PROGRAM ESTE MOMENTAN SUSPENDAT

powered by RTT Romania – The travel recruitment agency

 

Pentru Candidati

Numarul locurilor de munca in turism este in crestere. Fiind un domeniu placut, care imbina tehnologie, vanzare, calatorii si apropierea de oameni ii asteptam pe toti tinerii interesati sa isi inceapa cariera cu un mare ajutor din partea noastra si a partenerilor nostri. Vei avea cu 80% sanse mai mari sa te angajezi in turism, prin finalizarea acestui program.

RTT Romania – the travel recruitment company, este prima firma de recrutare din Romania specializata in plasarea de forta de munca si training in industria turismului. Alatura-te programului nostru si vei primi, fara costuri:

  • Initiere in turism alaturi de profesionisti, buni cunoscatori ai domeniului;
  • Manual de initiere (suport de curs, in format pdf);
  • Cursuri online de turism (productie, destinatii, parcuri de distractii, hoteluri etc). Candidatul se obliga, ca pe parcursul perioadei de training, sa urmeze cel putin 1 curs online de turism vezi cursuri
  • CV profesionist;
  • Pregatire pentru interviul de angajare;
  • Participari la interviuri;
  • Plasarea intr-o agentie / companie aeriana / call center / hotel;
  • Premii (infotripuri, vacante, sedinte masaj, spa, bilete de avion etc).

Oricine isi doreste sa lucreze in industria turismului, ne poate trimite CV + scrisoare de intentie pe email office[at]recrutare-turism.ro, cu subiectul Program APP. Experienta nu este necesara, dar scrisoarea de intentie trebuie sa faca diferenta. Cunoasterea limbii engleze (nivel conversational) este obligatorie.

La inceputul programului, candidatul primeste un suport de curs (pdf) si are la dispozitie 6 zile de studiu individual,  pentru parcurgerea materialelor. Pe parcursul celor 6 zile, RTT Romania ofera, fiecarui candidat, 3 sedinte (2h), la un interval de 2 zile. La finalizarea programului, se vor da testari (online tip grila, role play, simulare interviu).  Dupa absolvirea programului, fiecare candidat va primi o diploma interna RTT Romania.

In urma  cursului si a testarilor finale, in functie de clasificare, noi te recomandam clientilor nostri, in vederea angajarii. Decizia de angajare apartine insa exclusiv clientilor parteneri RTT Romania.

! Ne rezervam dreptul de a selecta candidatii ce vor intra in programul APP. Multumim.


Pentru Clienti

Numarul candidatilor din turism, disponibili si bine pregatiti este in scadere. Aveti nevoie de un suflu nou, de angajati loiali si de deschidere catre noile generatii. Este un domeniu care imbina tehnologie, vanzare, calatorii si apropiere de oameni. Cei aflati la inceput de drum vin cu aceasta pasiune de a invata si de a se adapta intr-un loc potrivit lor.

Va invitam sa va alaturati programului nostru de atragere / pregatire / plasare candidati entry level si beneficiati de experienta recruitorilor RTT Romania. RTT Romania – The travel recruitment company este prima firma de recrutare din Romania specializata in plasarea de forta de munca si training in industria turismului.

Noi alocam resurse si timp pentru a efectua, fara costuri pentru candidati, un program de atragere / pregatire / plasare, prin care Dvs., partenerii nostri, sa beneficiati de un pool mai atent selectionat, cu o initiere in turism primita din partea RTT. Dupa o selectie riguroasa si dupa o perioada de pregatire cu profesionisti in turism, buni cunoscatori ai domeniului, acesti candidati au deja bazele corecte. Astfel economisiti timp si resurse alegand sa primiti in echipa astfel de candidati.

Stimati Parteneri, pentru mai multe detalii referitor la programul APP (atragere / pregatire / plasare) candidati entry level in turism sau pentru inscrieri, contactati-ne pe email office[at]recrutare-turism.ro


Pentru a distribui acest program si prietenilor tai, aflati la inceput de drum si care isi doresc o cariera in turism, te rugam sa dai click pe iconitele de mai jos. Multumim.