In 2015 peste 1 miliard de oameni si-au cautat job prin intermediul smartphone-lui (aplicatii pentru mobil, site-uri optimizate, aplicatii pentru mesaje instant etc). Noi ne dorim sa nu ratezi nicio oportunitate de angajare, prin urmare, site-ul nostru a fost optimizat pentru a fi usor accesat de pe mobil, tableta etc.

WhatsApp Jobs

Alege sa primesti joburile noi, direct pe WhatsApp (serviciu gratuit, pus la dispozitie de catre RTT Romania).

Iti vom trimite joburile care au legatura cu industria turismului. Le poti impartasi cu prietenii tai, poti cere detalii sau poti aplica la ele. Promitem sa nu trimitem mai mult de un job/24h, decat in situatii exceptionale.
Trimite un mesaj la +40722 604 755 si spune ca vrei sa primesti joburile noi, direct pe WhatsApp.

*Iti respectam intimitatea. Numarul tau de telefon nu va fi vizibil pentru ceilalti membri ai listei. Abonarea la newsletter sau la lista de alerte joburi, Your special Job, prin intermediul WhatsApp, reprezinta acceptul tau de a primi instiintari periodice (joburi, noutati, promotii) din partea RTT Romania. Multumim. RTT Romania este operator de date cu caracter personal avand nr. de inregistrare 1717o. Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului ANPC, InfoCons 0219551

Alte servicii RTT pentru candidati Candidat Recomandat / Consultanta pentru Cariera/ Training / Poll-uri