In 2015 peste 1 miliard de oameni si-au cautat job prin intermediul smartphone-lui (aplicatii pentru mobil, site-uri optimizate, aplicatii pentru mesaje instant etc). Noi ne dorim sa nu ratezi nicio oportunitate de angajare, prin urmare, site-ul nostru a fost optimizat pentru a fi usor accesat de pe mobil, tableta etc.

WhatsApp Jobs

Mai mult decat atat, am creat si lista WhatsApp Jobs (+400 abonati), prin intermediul careia comunicam rapid si eficient, pentru ca voi sa fiti la curent cu cele mai noi si interesante oportunitati de angajare, adaugate in portofoliul nostru.

Te poti inscrie si tu foarte simplu, adaugand in agenda telefonului tau, numarul de telefon +40 741 699 412, ulterior trimitandu-ne un mesaj cu numele tau complet si cu mesajul  – abonare WhatsApp Jobs*, iar noi te vom adauga automat. Din ce in ce mai multi profesionisti au ales deja sa primeasca cele mai TARI joburi in turism, direct pe telefon. Recomanda grupul nostru si prietenilor tai.

*Iti respectam intimitatea. Numarul tau de telefon nu va fi vizibil pentru ceilalti membri ai listei. Abonarea la newsletter sau la lista de alerte joburi, Your special Job, prin intermediul WhatsApp, reprezinta acceptul tau de a primi instiintari periodice (joburi, noutati, promotii) din partea RTT Romania. Multumim. RTT Romania este operator de date cu caracter personal avand nr. de inregistrare 1717o. Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului ANPC, InfoCons 0219551

Alte servicii RTT pentru candidati Candidat Recomandat / Consultanta pentru Cariera/ Training / Poll-uri