Servicii pentru Candidati

Daca toti tindem spre online, agentii de turism si clienti deopotriva, atunci nici cursurile nu trebuie sa fie prea departe. Recrutare Turism & Training este partener oficial OnlineTravelTraining – lider mondial in furnizarea de cursuri online de turism. In acest moment, pe site-ul oficial OTT, exista +200 cursuri online productie / destinatii,  ale celor mai mari nume din industria turismului mondial (companii aeriene, tur operatori, destinatii, resort-uri, hoteluri, statiuni montane, rent a car, cai ferate, parcuri de distractie etc), dar si cursuri GDS (Amadeus, Worldspan etc. – neconditionate de apartenenta la o agentie de turism ) si IATA.

Aceste cursuri au fost create din dorinta de a oferi tuturor celor care isi desfasoara activitatea in turism, dar si celor care isi doresc o cariera in domeniu, suportul necesar in dezvoltarea aptitudinilor de vanzari si implicit cresterea vanzarilor. Cursurile despre destinatii sunt gandite in asa fel incat la finalizarea lor agentul sa poata recunoaste categoria de clienti carora li se poate recomanda o anumita destinatie, ce anume atrage pentru fiecare categorie de clienti, sa poata fi la curent cu cele mai noi atractii(muzee, baze sportive etc), dar sa fie la curent si cu orice schimbare din strategia de vanzare a unui oras/statiune/regiune a unei tari.

Produsele prezente pe aceasta platforma de training, prin intermediul furnizorilor, tur operatorilor, ajuta agentul de turism sa isi gaseasca noi parteneri, sugereaza noi tipuri de produse din categoria add sales (ex: Lounge Pass uri, excursii optionale, bilete de orice fel).

Vezi cursuri

 

Servicii pentru Companii

Reprezentati un hotel, un resort, parc de distractie, o institutie/asociatie judeteana sau nationala de turism? Contactati-ne, ca sa aflati cum va putem promova printre 125.000 membri, din 192 tari. Creati-va si promovati-va cursul printre angajatii proprii/profesionistii in turism din lumea intreaga, cu ajutorul platformei noastre.
Recrutare Turism & Training este partener oficial OnlineTravelTraining – lider mondial in furnizarea de cursuri online de turism. In acest moment, pe site-ul oficial OTT, exista +200 cursuri online productie / destinatii, ale celor mai mari nume din industria turismului mondial (companii aeriene, tur operatori, destinatii, resort-uri, hoteluri, statiuni montane, rent a car, cai ferate, parcuri de distractie etc), dar si cursuri GDS (Amadeus, Worldspan etc. – neconditionate de apartenenta la o agentie de turism ) si IATA.