Pentru Profesionistii in Turism

RTT Romania este partener oficial OnlineTravelTraning – lider mondial in furnizarea de cursuri online de turism (productie si GDS).  OTT este prima platforma de training online pentru industria turismului, cu cea mai mare comunitate de profesionisti in turism – peste 125.000 membri, la nivel global.

Expansiunea a continuat si OTT si-a mentinut pozitia de lider in furnizarea de cursuri eLearning si se bucura de membri activi, din peste 192 tari.

Numarul membrilor si a cursurilor urmate a continuat sa creasca si numara  +1500 inscrieri noi/luna si +6000 cursuri urmate/luna.

Vezi cursuri

 

Pentru Companii

Cresteti veniturile, oferind Agentilor de Turism cunostintele de care au nevoie pentru cresterea vanzarilor. Sistemul de gamification, dar si premiile fac din OTT cea mai populara platforma de training online, la nivel global.  Cursurile OTT reprezinta un instrument vital in orice kit de vanzari, iar tehnologia digitala va permite sa reduceti costurile necesare pentru un training eficient, in segmentul pe care il targetati.

Puteti personaliza cursul Dvs. si il puteti promova printre Agentii de Turism din 192 de tari, in 15 limbi diferite. Platforma OTT este folosita de peste 200 furnizori de servicii in turism si de 125,000 Agenti de Turism, din toata lumea. 50% dintre membri urmeaza si cel putin al 2lea curs pen OTT.