Acord de confidentialitate

Echipa RTT protejeaza dreptul la intimitate si la imagine al utilizatorilor site-ului Recrutare-Turism.ro Ne propunem sa oferim utilizatorilor site-ului, o experienta online sigura, care sa nu va afecteze, in mod negativ, viata personala. In acest sens, depunem toate eforturile pentru a ne asigura ca informatiile pe care dumneavoastra le introduceti in baza noastra de date sunt folosite numai in scopurile pe care dumneavoastra le aveti in vedere. Nici cv-urile, nici anunturile postate de catre angajatori nu sunt publice, intregul proces de recrutare facandu-se prin intermediul unui consultant RTT. Postarea cv-urilor pe site-ul Recrutare-Turism.ro este GRATUITA , la fel ca si postarea anunturilor de angajare. Aria de acoperire a securitatii datelor cu caracter personal si a politicii `cookie` Acordul de confidentialitate privind politica securitatii datelor personale acopera modul in care sunt prelucrate datele cu caracter personal care va pot identifica cand utilizati site-ul RTT.

Colectarea si utilizarea datelor cu caracter personal de catre RTT

Noi utilizam informatiile stranse de pe site-ul RTT, indiferent daca sunt date personale, demografice, colective sau tehnice, in scopul de a administra inregistrarea conturilor dvs., de a solutiona intrebarile dvs, de a imbunatati site-ul nostru, de a consulta utilizatorii in vederea cresterii calitatii produselor si serviciilor oferite. La inregistrarea in cont v-ati dat acordul asupra utilizarii datelor dvs cu caracter personal pentru a fi informati prin e-mail sau alte forme de comunicare asupra noilor oportunitati oferite de RTT si asupra informatiilor aditionale care sunt in interesul dvs, precum si news-lettere cu informatii utile. Utilizarea datelor cu caracter personal de catre RTT este in conformitate cu reglementarile legale in vigoare in legatura cu protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Din moment ce RTT este un site de recrutare online, va acordam posibilitatea de inregistrare a propriului CV in baza noasta de date. Va puteti inregistra CV-ul in baza noastra de date, dar acesta nu va fi public, deci nu va putea fi vizualizat de catre un potential angajator, intregul proces de recrutare facandu-se prin intermediul unui consultant RTT. Limitam accesul la baza noastra de date angajatorilor, firmelor de resurse umane, managerilor de personal, specialistilor in HR, si agentiilor/institutiilor de securitate nationala. Puteti sa stergeti CV-ul din baza noastra de date oricand. Daca postati datele altei persoane, este necesar ca persoana respectiva sa isi fi dat in prealabil acordul pentru acest act.

Dreptul dvs. de a va modifica si sterge datele dvs. detinute de operator

RTT confera dreptul utilizatorului de a modifica datele de contact inregistrate, unele aspecte de care sunteti interesat, incluzand noile informatii despre produse si servicii lansate. Deasemenea, puteti sa solicitati oricand operatorului stergerea datelor dvs.

Securitatea datelor

Pentru confidentialitatea si securitatea datelor, contul RTT este protejat de o parola

Feedback

RTT ofera posibilitatea utilizatorilor site-ului de a trimite comentarii, intrebari si sugestii. Pentru acest lucru, puteti accesa sectiunea Sugestii. Orice informatie care este trimisa prin intermediul formularelor de contact va fi folosita, tinand cont de dreptul la confidentialitate si la imagine al persoanelor.

Modificari ale politicii de confidentialitate

Daca consideram ca este necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate, vom publica respectivele modificari in aceasta pagina pentru a va informa cu privire la tipurile de informatii pe care le colectam si modul in care le utilizam. Daca aveti intrebari cu privire la politica noastra de confidentialitate va rugam sa ne scrieti la office@recrutare-turism.ro Va multumim ca folositi serviciile RTT. Va asiguram ca vom face tot ce ne sta in putinta sa va oferim servicii de recrutare si consiliere profesioniste.

Toate drepturile rezervate Recrutare Turism & Training.