Acord de confidentialitate

Din 25 mai 2018 se produc schimbari importante in legislatia privind protectia datelor personale in Europa, odata cu intrarea in vigoare a Regulamentului (UE) 679/2016, cunoscut drept Regulamentul General privind Protectia Datelor Personale.

Compania noastra se conformeaza cu prevederile GDPR privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, care vor intra in vigoare incepand cu data de 25.05.2018.

Echipa RTT Romania protejeaza dreptul la intimitate si la imagine al utilizatorilor site-ului Recrutare-Turism.ro Ne propunem sa oferim utilizatorilor site-ului, o experienta online sigura, care sa nu va afecteze, in mod negativ, viata personala. In acest sens, depunem toate eforturile pentru a ne asigura ca informatiile pe care dumneavoastra le introduceti in baza noastra de date sunt folosite numai in scopurile pe care dumneavoastra le aveti in vedere. Cv-urile adaugate in baza de date nu sunt publice, intregul proces de recrutare facandu-se prin intermediul unui consultant RTT Romania. Postarea cv-urilor pe site-ul Recrutare-Turism.ro este GRATUITA.  Acordul de confidentialitate privind politica securitatii datelor personale acopera modul in care sunt prelucrate datele cu caracter personal care va pot identifica cand utilizati website-ul.

Colectarea si utilizarea datelor cu caracter personal de catre RTT Romania

Noi utilizam informatiile stranse de pe site-ul recrutare-turism.ro, indiferent daca sunt date personale, demografice, colective sau tehnice, in scopul de a administra inregistrarea conturilor dvs., de a solutiona intrebarile dvs, de a imbunatati site-ul nostru, de a consulta utilizatorii in vederea cresterii calitatii produselor si serviciilor oferite. Utilizarea datelor cu caracter personal de catre RTT Romania este in conformitate cu reglementarile legale in vigoare in legatura cu protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Din moment ce RTT Romania este un site de recrutare online, va acordam posibilitatea de inregistrare a propriului CV in baza noasta de date. Va puteti inregistra CV-ul in baza noastra de date, dar acesta nu va fi public, deci nu va putea fi vizualizat de catre un potential angajator, intregul proces de recrutare facandu-se prin intermediul unui consultant RTT.  Accesul direct al angajatorilor, firmelor de resurse umane, managerilor de personal, specialistilor in HR, si agentiilor/institutiilor de securitate nationala este strict interzis. Puteti sa stergeti CV-ul din baza noastra de date oricand. Daca postati datele altei persoane, este necesar ca persoana respectiva sa isi fi dat in prealabil acordul pentru acest act.

Datele cu caracter personal pe care utilizatorul le furnizeaza prin intermediul unuia dintre formularele disponibile pe website, pentru a putea accesa si/sau utiliza anumite servicii, dar si pentru oricare alta informatie personala in legatura cu utilizatorul care sa fie trimisa catre RTT Romania in scopul utilizarii serviciilor website-ului, vor fi incluse in baza de date RTT Romania. Aceste date vor folosi in scopul de a presta, controla, mari si imbunatati serviciile furnizate prin intermediul website-ului, pentru a informa utilizatorul despre serviciile furnizate de catre RTT Romania sau de a procesa reclamatiile realizate de catre utilizatori.

Datele cu caracter personal colectate vor fi prelucrate cu respectarea prevederilor legale in vigoare. Utilizatorul isi manifesta acordul expres si neechivoc pentru utilizarea datelor cu caracter personal in scopurile descrise anterior si va putea sa isi exercite dreptul de informare, dreptul de acces, dreptul deopozitie, dreptul de interventie, dreptul de a se adresa justitiei si dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Aceste drepturi se exercita prin cerere catre RTT Romania.

In general, datele cu caracter personal solicitate prin intermediul formularelor disponibile pe website sunt obligatorii si necesare pentru ca utilizatorul sa poate accesa si/sau utiliza serviciile la care se refera formularul in cauza, fara ca in formular sa se indice in mod specific datele cu caracter personal care sunt optionale si care sunt obligatorii. In cazul in care nu sunt furnizate toate datele cu caracter personal considerate ca obligatorii, RTT Romania va putea, in anumite cazuri, sa interzica accesul la utilizarea serviciului in cauza, sau sa nu dea curs solicitarii realizate de catre utilizator.

Prin exprimarea deciziei corespunzatoare, conform prezentului document, utilizatorul va putea sa se opuna trimiterii informatiilor de catre RTT Romania in scopuri comerciale, in cazul in care RTT Romania ar intentiona sa trimita astfel de informatii, referitoare la serviciile RTT Romania similare celor contratate de catre utilizator.

RTT Romania garanteaza confidentialitatea datelor cu caracter personal primite de la Utilizator, si in consecinta, a adoptat nivelul de securitate cerut de normele de protectie ale datelor cu caracter personal si a instalat, pe cat posibil, mijloace tehnice adecvate, proportionale cu resursele disponibile, pentru a evita pierderea, degradarea, accesul neautorizat si furtul datelor cu caracter personal.

RTT Romania nu transmite datele cu caracter personal ale Utilizatorului catre terte persoane. De asemenea, RTT Romania va putea dezvalui datele cu caracter personal ale candidatilor autoritatilor publice, in scopul de a preveni, investiga, descoperi si sanctiona fapte ce constituie contraventii si infractiuni, in conformitate cu prevederile legale in vigoare.

Este posibil ca website-ulsau serviciile sa contina linkuri catre alte website-uri sau/si formulare sau servicii gestionate de terte persoane. Prezenta Politica de Confidentialitate nu include practicile si politicile acestor terte  persoane relationate cu serviciile sau website-urile respective. RTT Romania nu controleaza website-urile respective si/sau formularele tertelor persoane. Utilizatorul va trebui sa consulte si sa verifice politica de confidentialitate a acelor website-uri/servicii, inainte de a le accesa sau utiliza, avand intreaga responsabilitate in acest sens, RTT Romania fiind exoneratde orice raspundere in acest sens.

Dreptul dvs. de a modifica si/sau sterge datele dvs. personale

RTT confera dreptul utilizatorului de a modifica datele de contact inregistrate, unele aspecte de care sunteti interesat, incluzand noile informatii despre produse si servicii lansate. Deasemenea, puteti sa solicitati oricand operatorului stergerea datelor dvs.

Feedback

RTT ofera posibilitatea utilizatorilor site-ului de a trimite comentarii, intrebari si sugestii. Orice informatie care este trimisa prin intermediul formularelor de contact va fi folosita, tinand cont de dreptul la confidentialitate si la imagine al persoanelor.

Modificari ale politicii de confidentialitate

Daca consideram ca este necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate, vom publica respectivele modificari in aceasta pagina pentru a va informa cu privire la tipurile de informatii pe care le colectam si modul in care le utilizam. Daca aveti intrebari cu privire la politica noastra de confidentialitate va rugam sa ne scrieti la office@recrutare-turism.ro Va multumim ca folositi serviciile RTT. Va asiguram ca vom face tot ce ne sta in putinta sa va oferim servicii de recrutare si consiliere profesioniste.

Toate drepturile rezervate RTT Romania.