De la echilibrul Work-Life* la integrarea Work-life

*munca-viata privata

Cei de la Deloitte au lansat raportul human Capital 2016 si trenduri pentru 2017.

Cei de la Forbes au analizat tendintele, printre care si raportul work-life. Alte tendite: departamentul HR lucreaza mai aproape de IT, valul in crestere a celor care lucreaza in regim freelance, HR va apela mai mult la date si analiza acestora, stocand mai multe informatii legate de angajati, continua investitiile interne pentru a oferi o experienta buna angajatilor, schimbari la nivel organizational, dpdv organigrama, pozitii noi.

Revenind la punctul legat de echilbrul intre viata privata si munca. Pana mai ieri, visul oricarui angajat era sa realizeze acest echilibru. Pe masura ce tehnologia a avansat si accesul la tehnologie a devenit din ce in ce mai ieftin si facil, angajatul este usor de gasit in orice moment. Acesta se conecteaza usor la orice device pentru a servi un client sau a raspunde unui sef. Poate verifica mailurile in timp real. O face pentru ca i se cere, pentru ca vrea, sau pentru ca asta il face sa fie competitiv.

Deci in loc sa separe viata privata de cea profesionala, le apropie si mai mult. Limita este destul de greu de stabilit, insa este undeva la confluenta dintre flexibikitatea de a lucra in afara orelor de program si a-si lua mici pauze in timpul programului de lucru.

Astfel ca jobul nu mai este un loc unde te duci, ci este un lucru pe care-l faci. A devenit parte integranta din stilul de viata si personalitatea angajatului.

Recrutare Turism & Training incurajeaza echilibrul intre viata si munca. Consilierii nostri iti pot recomanda joburi care sa le impace pe amandoua si cum sa performezi. Vezi oportunitatile aici toate joburile.

Joburi turism, Resurse umane turism

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.