Surse verificate de consultantii de turism, in cautare de job

In mod regulat, RTT isi chestioneaza candidatii din baza de date pentru a fi siguri ca acopera nevoile pietei de munca din turism. Cateva informatii le vom impartasi cu voi, pentru ca le consideram de interes general.

Ca si in alti ani, cei care isi cauta de munca in domeniul agentiilor de turism, au cea mai mare incredere in “Recomandarea cuiva din industrie”. 36% dintre candidatii RTT au aflat din serviciile noastre prin colegi. Interesant este ca si grupul Infotripisti, ca sursa, este in crestere fata de anul trecut, acum 5,88% dintre candidatii nostri au sosit via grup facebook 🙂

Schimbarea sediului RTT, din februarie 2015, a impresionat placut pe cei care ne-au vizitat, 85,29% dintre respondenti considerandu-l extrem de usor accesibil.

Recruiterii RTT sunt “Profesionisti” – 88,24% dintre respondenti au bifat aceasta caracteristica si le multumim pentru recunoasterea muncii noastre. Suntem zambitori (61,76% – vom lucra ca sa ajungem la 99%, caci zambetul in servicii este foarte important), politicosi (78,92%), carismatici (11,76%), aroganti (3,88%), dezinteresati (1,94%) si doar 2 candidati au considerat ca persoana care i-a intervievat nu este potrivita pentru acel rol 🙁

61,75% dintre cei chestionati considera ca recruiterul a avut cunostinte de specialitate (turism) foarte bune, iar restul pana la 100% le considera doar bune. Am tinut intotdeauna ca toti cei care intra in contact, din partea RTT, cu candidatii si clientii nostri din industrie sa aiba experienta anterioara in turism, limbajul sa fie unul comun, pentru ca nevoile fiecarei parti sa fie bine intelese.

Confidentialitatea si increderea sunt cele mai apreciate la serviciile RTT ca si companie de recrutare specializata in turism, la fel si accesul la joburi care nu sunt publice, sfaturile primite. Pe ultimele locuri, cu 20,59%, respectiv 12% sunt gratuitatea serviciiilor de recrutare RTT pentru candidati si locatia centrala a biroului.

Ne bucuram ca toti cei care ne urmaresc sunt la zi cu tehnologia, iar surse de informare ca Whatsapp reprezinta 12%, LinkedIn 17%, Facebook 39%, dar si abonarea newsletter, portaluri de joburi (18,18%) sau urmaresc direct site-ul www.recrutare-turism.ro, sectiunea joburi read this post here.

84% dintre candidatii plasati de noi in ultimul an de zile sunt inca la acelasi loc de munca. 85,71% considera ca informatiile legate de job si de angajator, primite in timpul interviului RTT s-au regasit in intregime la locul de munca, 14,29% au considerat insa ca realitatea nu a fost decat partial, cea descrisa anterior la interviu.

Sa va spun si numarul care ne bucura cel mai mult:

Intrebare: Sunteti multumit de recomandarile facute de RTT?

Raspuns:

  • 90,48% DA
  • 9, 52%   PARTIAL
  • 0%         NU

La sfatul candidatilor nostri, We will keep up the good work!

Articol scris de Bogdan Ciurea, Managing Partner RTT

Joburi turism, News, Resurse umane turism

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.